Balance in Business training en coaching

Visie en missie

 

De mens mag weer centraal staan en volledig vanuit het lege midden de ander ontmoeten, aanwezig zijn, levenskracht ervaren en dat binnen elk systeem waar deze mens zich bevindt. Zelf in balans zijn en in verbinding zijn met anderen en met de wereld om hem heen.

Mensen maken onderdeel uit van organisaties (= systemen). Deze organisaties maken onderdeel uit van een groter systeem. En dit grotere systeem maak weer onderdeel van weer een groter systeem. Alles is met elkaar verbonden en alles wil in balans zijn. Als de balans ontbreekt komen er krachten vrij om balans te creëren. Meestal niet ten goede van een goede workflow.

Als mensen die werkzaam zijn in organisaties systemisch bewust zijn en zich open stellen voor zichzelf en voor anderen, ben ik ervan overtuigd dat de mensen in deze organisaties met meer verbinding met elkaar en daar buiten communiceren en daardoor beter met elkaar over weg kunnen. De verlangens en behoeften van mensen kunnen zoveel mogelijk behartigd worden omdat de mensen gezien en gehoord worden. Zowel binnen als buiten de organisatie. Vrede, geluk, rust en een ontspannen sfeer zijn de opbrengsten voor het beste resultaat.

Professionals

Balance in Business (BiB) is een co-operatie van professionals met verschillende disciplines en expertises die bijdragen om balans in organisaties terug te brengen. Alle profs leven vanuit de basisgedachte van Balance in Business. De disciplines en expertises vormen gezamenlijk een uniek pakket met trainingen en coaching voor elke organisatie  en in elke branche.

 

Aanbod

Balance in Business biedt trainingen en coaching afgestemd op de vraag. De trainingen zijn geclusterd als onderdeel van een totaal pakket. BiB bekijkt de hele organisatie (en daarbuiten). De trainingen en coaching zijn gericht op mensen binnen de afdelingen en op de hele organisatie. Symptomen kunnen bijdrage leveren om tot de juiste aanpak te komen.

 

Direct contact

Bent u na het lezen van bovenstaand verhaal nieuwsgierig en wilt u weten wat ik, samen met andere profs van Balance in Business, voor u kan betekenen, neem dan contact met mij op. Ik ben te bereiken op nummer 06-17421926.