Hypnocoaching

 

Deze vorm van coachen is kortdurend, doelgericht, effectief en met blijvend resultaat.

Hypnocoaching is combinatie van hypnose en persoonlijke coaching. Op deze wijze wordt zowel het bewuste als het onbewuste aangesproken. Hierdoor worden de kracht en de wijsheid van je onbewuste benut in combinatie met je bewuste inzichten en doelen.

Je transformeert met hypnocoaching jouw problematiek blijvend in positieve dynamiek!

Hoe verloopt een hypnotische sessie?

 

  • Voordat we met de sessie aan de slag gaan, bepalen we eerst waar je aan wilt werken en wat je wil bereiken (gewenste uitkomst). Of op welke vragen je antwoord zou willen hebben. Het is goed om hier van tevoren al over na te denken.
  • Ik breng met een paar stappen in hypnose, een diepe ontspanning. Tijdens de sessie ben ik jouw begeleider. In je onderbewustzijn stel ik je veel vragen om antwoorden te vinden die je zoveel mogelijk inzicht  geven in dat wat jou blokkeert of stagneert. Je hebt zelf dus een actieve rol. Tijdens de sessie is er ruimte voor dat wat zich vanuit jouw binnenwereld aandient en ben je de hele tijd  in een volkomen ontspannen heldere toestand. Je kunt prima volgen wat er gebeurt.
  • Wanneer dat wat jou blokkeert is aangepakt en jij de nodige positieve ideeën en suggesties hebt meegekregen, breng ik je weer met een ontspannen en goed gevoel terug, naar het hier en nu.
  • Er is dan tijd en ruimte om alle indrukken te laten zakken. Daarna gaan we de sessie na bespreken.