Trainingen en workshops algemeen

Een training of een workshop volgen is leuk en leerzaam. Dat hangt natuurlijk af van  de vraag met welk doel je deelneemt en wat je wil leren. Trainingen en workshops geven vind ik heel leuk om te doen. Zeker als de opbrengst voor de deelnemer hoger is dan verwacht.

De persoonlijke impact van een training of workshop is vaak groot. Dit is vaak afhankelijk van de intentie van jou als deelnemer maar ook van de trainer.

Ik word blij als ik mensen zie groeien en openen, bij elke training weer. Ik hoop met mijn trainingen en workshops voor zowel particulieren als bedrijven een bijdrage te leveren voor meer geluk, levenskracht, balans en verbinding met jezelf en met de mensen om ons heen.

Training en coaching voor bedrijven zijn ondergebracht in Balance in Business. Dit is een initiatief van diverse professionals die een bijdrage willen leveren om de mens weer centraal te stellen en hierdoor balans terug te brengen binnen organisaties.