Workshops voor persoonlijke groei

 

Workshops voor persoonlijke groei

 

Wil je investeren in jezelf om te groeien en te ontwikkelen. En wil je samen met anderen nieuwe dingen leren, meld je dan aan voor een van de workshops. In 2019 staan een aantal workshops op het programma.

De eerste workshop staat hieronder beschreven. Binnenkort volgen er meer workshops die mogelijk aansluiten op jouw behoefte.

Vertrouwen in jezelf

 

Vind je het moeilijk om je grenzen aan te geven, voor jezelf op te komen, te gaan staan voor wie je bent, te zeggen wat jij vind? Hebben anderen veel invloed op jou? Vind jij dat wat jij wil zeggen er niet toe doet? Sta je het liefst op de achtergrond of maak jij je onzichtbaar? Dan wil ik je graag voor deze workshop uitnodigen.

Stap voor stap werken aan je zelfvertrouwen en innerlijke kracht in een veilige omgeving.  De eerste stap is het belangrijkst. Jouw keuze om te groeien! Hier heb je moed voor nodig. Dan is er de volgende stap, in beweging komen!  Meld je aan, je bent welkom.

Er zijn 4 bijeenkomsten van 1 dagdeel per maand. Afhankelijk van de behoefte worden deze bijeenkomsten in weekenden of avonden gehouden. De grootte van de groep is maximaal 8 deelnemers. Bij voldoende aanmeldingen wordt deze workshop gepland.

De investering voor deze workshop is € 45,- per bijeenkomst